Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Toppe

Er du på udkig efter en top? Så har Sirup et mangfoldigt udvalg af både festlige toppe, lækre basistoppe og smukke toppe til hverdags- og arbejdsbrug. Vi forhandler et bredt udvalg af toppe i forskellige modeller og design, både eksklusive silketoppe, bløde hverdagstoppe og blomstrede sommertoppe. Find inspiration til dit næste køb af top her.

Toppe til hverdag og fest

Mangler du den perfekte top til fest, hverdag eller arbejde? Sirup har et stort udvalg af toppe fra populære designerbrands. I vores sortiment kan du finde raffinerede silketoppe med flæser, blondedetaljer og smukke draperinger, som er perfekte at style med f.eks. en nederdel og et par stilletter. Leder du efter en basis top til et mere afslappet look, har vi et bredt udvalg af klassiske bomuldstoppe, både ensfarvede og med print, i lækre materialer og forskellige prisklasser, designs og farver.

Toppe til alle anledninger

Ønsker du at shoppe toppe til fester, hverdagsbrug eller arbejdsbrug? Så står Sirup klar til at hjælpe dig. Vi forhandler et bredt udvalg af afslappede toppe, klassiske faconsyede toppe, oversize undertrøjer og raffinerede silketoppe i lækker kvalitet og med smukke prints og mønstre, i et hav af farver, pastelfarver, klare farver og ensfarvede styles. Vi forhandler både eksklusive og mere prisstærke toppe og fælles for vores udvalg af toppe er, at vi altid prioriterer god kvalitet og suveræn pasform i de styles, som vi nøje håndplukker.

Toppen skal fremhæve det bedste ved dig

Hos Sirup prioriterer vi at toppen fremhæver det smukkeste ved dig. Vi har toppe i forskellige flatterende snit og design, f.eks. faconsyede toppe, oversize toppe, toppe med v-udskæring og blondetoppe.

Vores brands 
Vi forhandler toppe fra håndplukkede brands, heriblandt Custommade, RavnStine GoyaGestuzBaum Und PferdgartenEtc.EtcGentlemen’s AffairJust FemaleSecond FemaleMoves By MinimumYAS, Nué NotesLollys LaundryNORRMads NørgaardSix AmesStella Nova og mange flere. 


Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa