Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

T-shirts Langærmet

Er du på udkig efter en langærmet t-shirt? Så har Sirup et mangfoldigt udvalg af både festlige langærmede t-shirts, cool statement t-shirts, basis t-shirts til hverdags- og arbejdsbrug, festivals t-shirts og elegante t-shirts med flæse- og blondedetaljer.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Langærmede t-shirts til hverdag og fest

Mangler du den perfekte langærmede t-shirt til fest, hverdag eller arbejde? Sirup har et stort udvalg af langærmede t-shirts fra populære designerbrands. I vores sortiment kan du finde raffinerede langærmede t-shirts med flæser, blondedetaljer og smukke draperinger, som er perfekte at style med f.eks. en nederdel og et par stilletter. Leder du efter en langærmede basis t-shirt til et mere afslappet look, har vi et bredt udvalg af klassiske t-shirts, både ensfarvede og med print, i lækre materialer og forskellige prisklasser, designs og farver.

Langærmede t-shirts til alle anledninger

Ønsker du at shoppe langærmede t-shirts til fester, hverdagsbrug eller arbejdsbrug? Så står Sirup klar til at hjælpe dig. Vi forhandler et bredt udvalg af afslappede langærmede t-shirts, klassiske faconsyede t-shirts, oversize langærmede tees og raffinerede langærmede strikbluser i lækker kvalitet og med smukke prints og mønstre, i et hav af farver, pastelfarver, klare farver og ensfarvede styles. Vi forhandler både eksklusive og mere prisstærke t-shirts og fælles for vores udvalg af t-shirts er, at vi altid prioriterer god kvalitet og suveræn pasform i de styles, som vi nøje håndplukker.

Den langærmede t-shirt skal fremhæve det bedste ved dig

Hos Sirup prioriterer vi at den langærmede t-shirt fremhæver det smukkeste ved dig. Vi har langærmede t-shirts i forskellige flatterende snit og design, f.eks. slå-om-bluser, faconsyede t-shirts, basis t-shirts med v-udskæring og oversize t-shirts.

Vores brands 
Vi forhandler langærmede t-shirts fra håndplukkede brands, heriblandt Custommade, RavnStine GoyaGestuzBaum Und PferdgartenEtc.EtcGentlemen’s AffairJust FemaleSecond FemaleMoves By MinimumYAS, Nué NotesLollys LaundryNORRMads NørgaardSix AmesStella Nova og mange flere. 

Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa