Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Striktrøjer

Mangler du den perfekte striktrøje til fest, hverdag eller arbejde? Sirup har et stort udvalg af strik fra populære designerbrands. Vi håndplukker de fineste sweaters, striktrøjer og pullovers til hverdag og fest. I vores sortiment kan du finde eksklusive striktrøjer i lækre kvaliteter, bl.a. uld, cashmere og angora og mere prisstærke striktrøjer. Leder du efter en chunky strikket sweater, en tynd cashmere strik eller en lækker cardigan i uld, har vi et bredt udvalg af modeller, designs og pasform i lækre materialer og forskellige farver, mønstre og prisklasser.
Strik og sweaters - varme, bløde og smukke trøjer

Ønsker du at shoppe strik og sweaters til hverdag, fest eller professionelt brug? Så står Sirup klar til at hjælpe dig. Vi forhandler et bredt udvalg af lækre overdele med smukke prints og mønstre, i et hav af farver, pastelfarver, klare farver og ensfarvede styles. Vi forhandler både eksklusive og prisstærke striktrøjer. Fælles for vores udvalg af sweaters er, at vi altid prioriterer god kvalitet og suveræn pasform i de styles, som vi nøje håndplukker.

Strikken skal fremhæve det bedste ved dig

Hvad enten du leder efter en strik, sweater, strikcardigan eller en rullekrave, prioriterer vi, at strikken fremhæver det smukkeste ved dig. Vi har cardigans, strikkjoler, sweaters, striktrøjer og rullekraver i forskellige flatterende snit og design, og med smukke detaljer såsom pastelfarvede strikke med guldknapper, tynde kvalitetsstrik med merinould, faconsyede striktrøjer og oversize sweaters.
 
Vores brands 
Vi forhandler nederdele fra håndplukkede brands, heriblandt Custommade, RavnStine GoyaGestuzBaum Und PferdgartenEtc.EtcGentlemen’s AffairJust FemaleSecond FemaleMoves By MinimumYAS, Nué NotesLollys LaundryNORRMads NørgaardSix AmesStella Nova og mange flere. 

Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa