Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Stine Goya

Stine Goya er en dansk designer, der på kort til har opnået stor succes og anerkendelse både nationalt men også internationalt. Brandet Stine Goya blev etableret i 2006, af den unge designer ved samme navn.

Siden Stine Goya blev uddannet på Central St Martins i 2005, og med speciale i design og print, har hun og brandet modtaget stor anerkendelse, både for hendes 2 årlige kollektioner samt hendes fashionshows der er med til at sætte agendaen for scandinavisk design. Stine Goya´s uddannelse er blevet flittigt brugt, og i dag er hun kendt for at levere kollektioner der er står for lækre kvaliteter, smukke farvekombinationer og eget design i print.
Med sit smukke design ønsker Stine Goya at inspirere kvinder verden over, til at udtrykke deres helt personlige stil,og karakter igennem deres tøj.

Brandet henvender sig til kvinder der sætter pris på lækkert skandinavisk design, med skæve detaljer der kan kombineres med det klassiske look
Stine Goya er i dag repræsenteret i 90 ledende butikker verden over.

På Sirup.dk har du altid mulighed for at finde et bredt udvalg fra Stine Goyas kollektioner. Vi brænder for det lækre brand, som altid oser af noget eksklusivt og lækkert.
Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa