Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Skjorter

Skjorter til hverdag og fest

Mangler du den perfekte skjorte til fest, hverdag eller arbejde? Sirup har et stort udvalg af skjorter fra populære designerbrands. I vores sortiment kan du finde raffinerede skjortebluser med flæser, blondedetaljer og smukke draperinger, som er perfekte at style med f.eks. en nederdel og et par stilletter. Leder du efter skjorter til et mere afslappet look, har vi et bredt udvalg af klassiske skjorter, både ensfarvede og med print, i lækre materialer og forskellige prisklasser, designs og farver.

Skjorter til alle anledninger

Ønsker du at shoppe skjorter til bryllupper, fester, hverdagsbrug eller arbejdsbrug? Så står Sirup klar til at hjælpe dig. Vi forhandler et bredt udvalg af afslappede skjortebluser, klassiske faconsyede skjorter, oversize skjortebluser, elegante flæseskjorter og raffinerede silkeskjorter med smukke prints og mønstre, i et hav af farver, pastelfarver, klare farver og ensfarvede styles. Vi forhandler både eksklusive og mere prisstærke skjorter og fælles for vores udvalg af skjorter er, at vi altid prioriterer god kvalitet og suveræn pasform i de styles, som vi nøje håndplukker. Skjorten skal fremhæve det bedste ved digHos Sirup prioriterer vi at skjorten fremhæver det smukkeste ved dig. Vi har skjorterbluser i forskellige flatterende snit og design, f.eks. slå-om-bluser, faconsyede skjorter, bluseskjorter med v-udskæring og oversize skjorter.

Vores brands 
Vi forhandler strik og sweaters fra håndplukkede brands, heriblandt Custommade, RavnStine GoyaGestuzBaum Und PferdgartenEtc.EtcGentlemen’s AffairJust FemaleSecond FemaleMoves By MinimumYAS, Nué NotesLollys LaundryNORRMads NørgaardSix AmesStella Nova og mange flere. 

Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa