Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Second Female

Second Female er et dansk brand der blev etableret i år 2000. Second Female har haft en enorm succes, og har i dag udviklet sig til at være en international virksomhed med mere end 700 forhandlere verden over. Second Female kreerer kollektioner der tilbyder sofistikerede, internationale designs i en god kombination med de mere rene Scandinaviske linier.
Second Female´s energiske designteam har altid fingeren på pulsen, de ved hvad der rører sig i modebilledet, og er derfor hurtige til at få de nyeste trends produceret.
Second Female leverer 8 drops af nye varer årligt. Dette betyder, at der løbende, året igennem, bliver leveret nyheder der altid afspejler hvad der sker i modebilledet, og som tilbyder lækre styles i det helt rigtige design. Second female har desuden en bred vifte af accesories som indeholder alt lige fra tørklæder til smykker og tasker - og altid til overkommenlige priser. På Sirup.dk finder du et bredt udvalg af Second Female´s kollektioner, og skulle du have spørgsmål angående størrelser er du altid velkommen til at kontakte os på webshop@sirup.dk
Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa