Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Pencil skirt

Leder du efter et nyt pencilskirt? Hvad enten du er på jagt efter et klassisk pencilskirt eller et langt pencilskirt til en festlig begivenhed, så har Sirup udvalget. Hos os finder du inspiration til dit næste køb af pencilnederdel. Vi forhandler moderigtige pencilskirts til kvinder fra populære mærker og håndplukker hver eneste style ud fra vores kunders ønsker og behov.
Pencilskirts til alle anledninger

Pencilskirts kan bruges til alle begivenheder og er både elegante og feminine. Et pencilskirt kan styles med høje hæle og en raffineret top for et elegant look. Eller du kan tilsætte et par sneakers og en chunky strik til dit pencilskirt, for et mere råt look. Ønsker du at shoppe pencilskirts til bryllupper, fester, arbejdsbrug eller hverdagsbrug, så står Sirup klar til at hjælpe dig. Vi forhandler et bredt udvalg af klassiske pencilskirts, elegante lange pencilskirts og stribede pencilskirts. Vi forhandler pencilskirts i forskellige prints og mønstre, i et hav af farver, pastelfarver, klare farver, glitter og ensfarvede styles. Vi forhandler både eksklusive og mere prisstærke pencilskirts, og fælles for vores udvalg er, at vi altid prioriterer god kvalitet og suveræn pasform i de styles, som vi nøje håndplukker. Hos Sirup prioriterer vi at pencilskirtet fremhæver det smukkeste ved dig. Vi har pencilskirts i forskellige flatterende snit og designs, f.eks. slå-om-snit, skirts med bælte i taljen samt både højtaljede og lavtaljede pencilskirts.


Vores brands 
Vi forhandler nederdele fra håndplukkede brands, heriblandt Custommade, RavnStine GoyaGestuzBaum Und PferdgartenEtc.EtcGentlemen’s AffairJust FemaleSecond FemaleMoves By MinimumYAS, Nué NotesLollys LaundryNORRMads NørgaardSix AmesStella Nova og mange flere.  


Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa