Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Nye Varer

Her finder du et af Danmarks største udvalg af modetøj til kvinder. Vi håndplukker de fineste styles fra populære mærker og får nye varer hver dag. Hvad enten du søger en ny kjole til en festlig begivenhed, komfortable jeans med masser af stræk eller nye støvler til sæsonen, har vi altid et bredt udvalg og sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.


De nyeste styles fra populære mærker
Hos Sirup forhandler vi et bredt udvalg af kendte mærker og populære brands. Vi har altid et bredt udvalg af kjoler, bukser, nederdele, skindstyles, overdele, strik samt sko, støvler, stilletter og sandaler. Vi forhandler desuden et bredt udvalg af accessories, heriblandt smykker, strømper, tasker og huer/hatte. Vi håndplukker alle styles nøje og går aldrig på kompromis med kvalitet og design.
 
Vores brands 
Vi forhandler styles fra håndplukkede brands, heriblandt Custommade, RavnStine GoyaGestuzBaum Und PferdgartenEtc.EtcGentlemen’s AffairJust FemaleSecond FemaleMoves By MinimumYAS, Nué NotesLollys LaundryNORRMads NørgaardSix Ames, Gai + LisvaStella Nova, Ivy Copenhagen, 2NDDAYFiveunits, Becksöndergaard, Maanesten, Pernille Corydon, Madame Bijoux, By Mickleit, ERBS DenmarkAA Copenhagen, Birkenstock, Ivylee, Paul Green, Nunoo og mange flere.
Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa