Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Moves By Minimum

Minimum et produkt af skandinavisk design

Minimum blev etableret I 1997 af Peder Tang i Aarhus, hvor han åbnede en lille butik i hjertet af Aarhus. I 1999 voksede Minimum sig større, da Peder Tang i indgik et samarbejde som udviklede sig til et selvstændigt tøjmærke og derved blev den første Minimum kollektion lanceret. Kollektionen var en ren mandelinje, kvindelinjen hos Minimum blev først introduceret og lanceret i 2007. Brandet er vokset stærkt siden og er i dag en stor aktør på den danske modescene. Minimum har haft stor succes med deres skandinaviske design, hvor enkle linjer og minimalisme er kendetegnet. 

Moves by Minimum til kvinder

Moves by Minimum er et tiltag på Minimum Female, og er det nyeste initiativ og sub-brand. Det er en del af tøjmærkets damelinje. Moves by Minimum er en meget eftertragtet brand, da det er en kollektion med masser af high-street styles til gode priser. Moves er designet med henblik på kvinden eller pigen der har fingeren på pulsen, og sørger for at den mode elskende pige har næste sæsons it-items i sin garderobe. Kollektionen har styles der følger modens trends, og du kan derfor finde matchende sæt, mønstret toppe, bukser, shorts, nederdele og t-shirts med tryk. Mønstrene inkluderer blandt andet striber, blomster og grafisk print i sæsonens farver. Moves har undertoner af det skandinaviske look med enkle og rene linjer med et twist af rå feminine toner.

 

Shop Moves by Minimum online på sirup.dk

Sirup er officiel online forhandler af Moves by Minimum til kvinder og piger. Med et køb fra Moves by Minimum går du ikke på kompromis med hverken kvalitet eller stil og får højeste mode til gode priser. Sirup forhandler et antal nøje udvalgte styles fra Moves by Minimum, såsom den populære kia nederdel, sweatshirts, bluser og kjoler. På Sirup.dk bliver varen sendt samme dag hvis du bestiller inden kl. 14.00 på hverdage.
Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa