Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Maxikjoler

Leder du efter en ny maxikjole? Hvad enten du er på jagt efter en afslappet, blød jerseykjole, en enestående lang gallakjole eller en elegant festkjole, har Sirup udvalget.
Hos os finder du inspiration til dit næste maxikjolekøb.
Favorit maxikjolen
Leder du efter en ny maxikjole? Hvad enten du er på jagt efter en afslappet, blød jerseykjole, en enestående lang gallakjole eller
en elegant festkjole, har Sirup udvalget. Hos os finder du inspiration til dit næste maxikjolekøb.

Maxikjoler til alle anledninger
Ønsker du at shoppe maxikjoler til bryllupper, festkjoler, festivalskjoler, hverdagskjoler eller gallakjoler? Så står Sirup klar til at hjælpe dig. Vi forhandler et bredt udvalg af afslappede maxi-jerseykjoler, varme, lange strikkjoler, elegante lange silkekjoler, florlette maxikjoler  smukke prints og mønstre, i et hav af farver, pastelfarver, klare farver og ensfarvede styles. Vi forhandler både eksklusive maxikjoler og mere prisstærke maxikjoler og fælles for vores maxikjoler er, at vi altid prioriterer god kvalitet og suveræn pasform i de styles, som vi nøje håndplukker. 

Maxikjolen skal fremhæve det bedste ved dig
Hos Sirup prioriterer vi at kjolen fremhæver det smukkeste ved dig. Vi har lange kjoler i forskellige flatterende snit og design, f.eks. slå-om-kjoler, kjoler med bælte i taljen, faconsyede kjoler, kjoler med v-udskæring, løse kjoler, oversize kjoler og kjoler med høj hals og med et mere klassisk snit.

Vores brands
Vi forhandler maxikjoler fra håndplukkede brands, heriblandt Custommade, RavnStine GoyaGestuzBaum Und PferdgartenEtc.EtcGentlemen’s AffairJust FemaleSecond FemaleMoves By MinimumYAS, Nué NotesLollys LaundryNORRMads NørgaardSix AmesGai + LisvaStella NovaIvy Copenhagen2NDDAYFiveunitsBecksöndergaardMaanestenPernille CorydonMadame BijouxBy MickleitERBS DenmarkAA CopenhagenBirkenstockIvyleePaul GreenNunoo og mange flere.
Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa