Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Maxi nederdele

Leder du efter et nyt maxiskirt? Hvad enten du er på jagt efter en lang nederdel til en festlig begivenhed, et langt pencilskirt eller en bohemet og blomstret maxinederdel, så har Sirup udvalget. Hos os finder du inspiration til dit næste køb af maxinederdel. Vi forhandler populære mærker og håndplukker hver eneste style ud fra vores kunders ønsker og behov.
Maxinederdele til alle anledninger

Maxinederdele kan bruges til alle begivenheder. De kan være afslappede sammen med en strik eller bluse eller festlige sammen med høje hæle og en smuk top. Ønsker du at shoppe maxinederdele til bryllupper, festlige maxinederdele, praktiske maxiskirts til festivaler, maxinederdele til hverdagsbrug eller professionelle lange skirts og nederdele? Så står Sirup klar til at hjælpe dig. Vi forhandler et bredt udvalg af afslappede løse maxinederdele, elegante lange pencilskirts og florlette maxinederdele med draperinger og flæsedetaljer. Vi forhandler maxinederdele med smukke prints og mønstre, i et hav af farver, pastelfarver, klare farver, glitter og ensfarvede styles. Vi forhandler både eksklusive maxinederdele og mere prisstærke maxinederdele, og fælles for vores udvalg er, at vi altid prioriterer god kvalitet og suveræn pasform i de styles, som vi nøje håndplukker. Hos Sirup prioriterer vi at maxinederdelen fremhæver det smukkeste ved dig. Vi har maxinederdele og maxiskirts i forskellige flatterende snit og designs, f.eks. slå-om-snit, nederdele med bælte i taljen, højtaljede nederdele, lavtaljede nederdele og lange pencilskirts.

Vores brands 
Vi forhandler nederdele fra håndplukkede brands, heriblandt Custommade, RavnStine GoyaGestuzBaum Und PferdgartenEtc.EtcGentlemen’s AffairJust FemaleSecond FemaleMoves By MinimumYAS, Nué NotesLollys LaundryNORRMads NørgaardSix AmesStella Nova og mange flere. 

Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa