Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Langærmet bluser

Er du på udkig efter en langærmet bluse? Så har Sirup et mangfoldigt udvalg af både festbluser samt hverdagsbluser. Her finder du langærmede basisbluser, skjortebluser, t-shirts og skønne silkebluser.

Langærmede bluser til hverdag og fest

Mangler du den perfekte langærmede bluse til fest, hverdag eller arbejde? Sirup har et stort udvalg af langærmede bluser, t-shirts og skjorter fra populære designerbrands. I vores sortiment kan du finde raffinerede langærmede skjortebluser med flæser, blondedetaljer og smukke draperinger, som er perfekte at style med f.eks. en nederdel og et par stilletter. Leder du efter en langærmede bluse til et mere afslappet look, har vi et bredt udvalg af klassiske bluser, både ensfarvede og med print, i lækre materialer og forskellige prisklasser, designs og farver.

Langærmede bluser til alle anledninger

Ønsker du at shoppe langærmede bluser til bryllupper, fester, hverdagsbrug eller arbejdsbrug? Så står Sirup klar til at hjælpe dig. Vi forhandler et bredt udvalg af afslappede skjortebluser, klassiske faconsyede bluser, oversize langærmede bluser og raffinerede langærmede bluser med smukke prints og mønstre, i et hav af farver, pastelfarver, klare farver og ensfarvede styles. Vi forhandler både eksklusive og mere prisstærke langærmede bluser og fælles for vores udvalg af bluser er, at vi altid prioriterer god kvalitet og suveræn pasform i de styles, som vi nøje håndplukker.

Blusen skal fremhæve det bedste ved dig

Hos Sirup prioriterer vi at den langærmede bluse fremhæver det smukkeste ved dig. Vi har langærmede skjorterbluser i forskellige flatterende snit og design, f.eks. slå-om-bluser, faconsyede skjorter, bluseskjorter med v-udskæring og oversize skjorter.

Vores brands 
Vi forhandler strik og sweaters fra håndplukkede brands, heriblandt Custommade, RavnStine GoyaGestuzBaum Und PferdgartenEtc.EtcGentlemen’s AffairJust FemaleSecond FemaleMoves By MinimumYAS, Nué NotesLollys LaundryNORRMads NørgaardSix AmesStella Nova og mange flere. 

Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa