Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Lædernederdele

Leder du efter et nyt skindskirt eller laknederdel? Hvad enten du er på jagt efter et klassisk skindskirt eller en rå skindnederdel med fine nittedetaljer, så har Sirup udvalget. Hos os finder du inspiration til dit næste køb af skind- og lædernederdel. Vi forhandler moderigtige skindskirts til kvinder fra populære mærker og håndplukker hver eneste style ud fra vores kunders ønsker og behov.
Skindnederdele til alle anledninger

Skindskirts kan bruges til alle begivenheder og er både elegante og feminine. Et skindskirt kan styles med høje hæle og en raffineret top for et elegant look. Eller du kan tilsætte et par sneakers og en chunky strik til din lædernederdel, for et mere råt look. Ønsker du at shoppe skindskirts til bryllupper, fester, arbejdsbrug eller hverdagsbrug, så står Sirup klar til at hjælpe dig. Vi forhandler et bredt udvalg af klassiske lædernederdele, elegante skindskirts og rå læderskirts. Vi forhandler skindskirts i forskellige farver, pasform og designs og med fine detaljer, såsom nitter, flæser og prints. Vi forhandler både eksklusive og mere prisstærke skindskirts, og fælles for vores udvalg er, at vi altid prioriterer god kvalitet og suveræn pasform i de styles, som vi nøje håndplukker. Hos Sirup prioriterer vi at lædernederdelen fremhæver det smukkeste ved dig. Vi har lædernederdele i forskellige flatterende snit og længder, f.eks. slå-om-snit, skindskirts med bælte i taljen samt både højtaljede og lavtaljede skindskirts.

Vores brands 
Vi forhandler nederdele fra håndplukkede brands, heriblandt Custommade, RavnStine GoyaGestuzBaum Und PferdgartenEtc.EtcGentlemen’s AffairJust FemaleSecond FemaleMoves By MinimumYAS, Nué NotesLollys LaundryNORRMads NørgaardSix AmesStella Nova og mange flere. 

Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa