Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Korte nederdele

En kort nederdel er en klassiker til både hverdag og fest. Den korte nederdel kan bruges til alle begivenheder. De kan være afslappede sammen med en strik eller bluse og et par chunky læderstøvler eller festlige sammen med høje hæle og en smuk top. Ønsker du at shoppe korte nederdele, så står Sirup klar til at hjælpe dig. Vi forhandler et bredt udvalg af håndplukkede korte nederdele i forskellige stilarter, materialer og pasform.

Miniskirts til alle anledninger

Den korte nederdel kan bruges til alle begivenheder. Den kan være afslappet sammen med en strik og chunky støvler eller festlige sammen med høje hæle og en smuk top. Ønsker du at shoppe miniskirts til bryllupper, fester, hverdagsbrug eller arbejdsbrug, så står Sirup klar til at hjælpe dig. Vi forhandler et bredt udvalg af løse korte nederdele, elegante a-skårede nederdele med draperinger og flæsedetaljer, korte nederdele i skind og den lille sorte nederdel. Vi har miniskirts i et hav af farver, pastelfarver, klare farver, glitter og ensfarvede styles. Vi forhandler både eksklusive miniskirts og mere prisstærke nederdele, og fælles for vores udvalg er, at vi altid prioriterer god kvalitet og suveræn pasform i de styles, som vi nøje håndplukker.

Vores brands 
Vi forhandler nederdele fra håndplukkede brands, heriblandt Custommade, RavnStine GoyaGestuzBaum Und PferdgartenEtc.EtcGentlemen’s AffairJust FemaleSecond FemaleMoves By MinimumYAS, Nué NotesLollys LaundryNORRMads NørgaardSix AmesStella Nova og mange flere.

 

Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa