Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Kortærmet bluser

I Sirup finder du et bredt udvalg af kortærmede bluser. Vi forhandler de nyeste trends indenfor t-shirts, skjortebluser, kortærmede toppe, flæsebluser, som passer til enhver lejlighed. Der er et stort udvalg af både hverdagsbluser samt festbluser og du finder dem herunder.

Kortærmede bluser til hverdag og fest

Mangler du den perfekte kortærmede bluse til fest, hverdag eller arbejde? Sirup har et stort udvalg af kortærmede bluser, t-shirts og skjorter fra populære designerbrands. I vores sortiment kan du finde raffinerede kortærmede skjortebluser med flæser, blondedetaljer og smukke draperinger, som er perfekte at style med f.eks. en nederdel og et par stilletter. Leder du efter en kortærmede bluse til et mere afslappet look, har vi et bredt udvalg af klassiske bluser, både ensfarvede og med print, i lækre materialer og forskellige prisklasser, designs og farver. Kortærmede bluser til alle anledningerØnsker du at shoppe kortærmede bluser til bryllupper, fester, hverdagsbrug eller arbejdsbrug? Så står Sirup klar til at hjælpe dig. Vi forhandler et bredt udvalg af afslappede korte skjortebluser, klassiske faconsyede bluser, oversize kortærmede bluser og raffinerede kortærmede bluser med smukke prints og mønstre, i et hav af farver, pastelfarver, klare farver og ensfarvede styles. Vi forhandler både eksklusive og mere prisstærke kortærmede bluser og fælles for vores udvalg af bluser er, at vi altid prioriterer god kvalitet og suveræn pasform i de styles, som vi nøje håndplukker.

Blusen skal fremhæve det bedste ved dig

Hos Sirup prioriterer vi at den kortærmede bluse fremhæver det smukkeste ved dig. Vi har kortærmede skjorterbluser i forskellige flatterende snit og design, f.eks. slå-om-bluser, faconsyede skjorter, bluseskjorter med v-udskæring og oversize skjorter.

Vores brands 
Vi forhandler strik og sweaters fra håndplukkede brands, heriblandt Custommade, RavnStine GoyaGestuzBaum Und PferdgartenEtc.EtcGentlemen’s AffairJust FemaleSecond FemaleMoves By MinimumYAS, Nué NotesLollys LaundryNORRMads NørgaardSix AmesStella Nova og mange flere. 

Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa