Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Kjoler

Kjoler til hverdag og fest
Leder du efter kjoler til bryllupper, fester, festivaler, hverdag eller galla? Så står Sirup klar til at hjælpe dig. Vi forhandler et bredt udvalg af afslappede jerseykjoler, varme strikkjoler,
elegante silkekjoler, florlette maxikjoler, raffinerede midikjoler, gallakjoler, kjoler i skind og læder, den lille sorte, stilrene kjoler til professionelt brug og feminine cocktailkjoler.
Favorit kjolen
Leder du efter en ny favoritkjole? Hvad enten du er på jagt efter en afslappet, blød jerseykjole, en enestående gallakjole eller en elegant festkjole, har Sirup udvalget. Hos os finder du inspiration til dit næste kjolekøb.

Kjoler til alle anledninger
Ønsker du at shoppe kjoler til bryllupper, festkjoler, festivalskjoler, hverdagskjoler eller gallakjoler? Så står Sirup klar til at hjælpe dig. Vi forhandler et bredt udvalg af afslappede jerseykjoler, varme strikkjoler, elegante silkekjoler, florlette maxikjoler, raffinerede midikjoler, kjoler i skind og læder, den lille sorte favoritkjole, stilrene arbejdskjoler, feminine cocktailkjoler, nye kjoler, blomstrede sommerkjoler, og vinterkjoler med smukke prints og mønstre, i et hav af farver, pastelfarver, klare farver og ensfarvede styles. Vi forhandler både billige kjoler og dyre kjoler, og fælles for vores kjoleudvalg er, at vi altid prioriterer god kvalitet og suveræn pasform i de styles, som vi nøje håndplukker. 

Kjolen skal fremhæve det bedste ved dig
Hos Sirup prioriterer vi at kjolen fremhæver det smukkeste ved dig. Vi har kjoler i forskellige flatterende snit og design, f.eks. slå-om-kjoler, kjoler med bælte i taljen, faconsyede kjoler, kjoler med v-udskæring, løse kjoler, oversize kjoler og kjoler med høj hals og med et mere klassisk snit.

Vores brands 
Vi forhandler kjoler fra håndplukkede brands, heriblandt Custommade, RavnStine GoyaGestuzBaum Und PferdgartenEtc.EtcGentlemen’s AffairJust FemaleSecond FemaleMoves By MinimumYAS, Nué NotesLollys LaundryNORRMads NørgaardSix AmesStella Nova og mange flere. 

Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa