Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Just Female

Om Just Female

Just Female er et dansk modebrand, der blev lanceret i 2006 i København, hvor brandets første kollektion af modetøj og accessories blev lancerede få måneder senere under Copenhagen Fashion Week AW07.


Tøj fra Just Female

Just Female dametøj er indbegrebet af en enkel og ikke mindst skandinavisk stil. Tøjet er designet efter det såkaldte ”ready-to-wear”-koncept og kan nemt bruges både nat og dag. Det vil sige, at du uden problemer kan bruge det tøj, som du har haft på om dagen til fest den samme aften. De har siden hen været en fast del af Fashion Week og designer fire årlige kollektioner, som sæson efter sæson bygger på de nyeste trends og tendenser som florere og er dermed altid er up to date, hvad gælder mode.

Just Female har en unik evne til at designe simple og enkelte items der på én og samme tid er feminint og råt. Stilen er skandinavisk, hvilket vil sige at den er simpel, men hver enkel item bærer stadig præg af et særligt, unikt statement. "Less is more!" Du kan style alle items med smykker, lækre sko og stiletter, hårbånd – you name it! På den måde kan du også hurtigt friske dit dagssæt op til festligheder om aftenen.

Dette er også hvorfor Just Female er et brand, der er en fast inventar i mange kvinders dagligdagsgarderober, da deres mange smukke styles kan passe til et hvert outfit. Just Female designer alt fra toppe, strik, og bukser til jakker og kjoler – alle designs med det mesterlige snit og fantastiske materialer.

Materialerne som bliver brugt, er af høj kvalitet, og de smukke tasker og punge fremstilles i 100% ægte læder mens tøjet er i lækkert bomuld, viskose og polyester. Produkterne fra Just female er derfor I den bedste kvalitet og har mange fede detaljer såsom print og mønstre.

 

Shop Just Female hos Sirup.dk

Hos Sirup.dk finder et lækkert udvalg af smarte skjorter, smukke kjoler, varme striktrøjer og skønne buksedragter, som alle kan give dig et stilsikkert look. Du finder heriblandt både de elegante, kropssnævre modeller, men også de dejlige oversize modeller, som matcher enhver anledning og personlighed, så ligegyldigt hvem du er og hvilken begivenhed du skal klæde dig til, så kan du med fordel tage et kig på Just Females designs.
 
Sirup.dk har samlet et bredt udvalg af modetøj og accessories til kvinder fra Just Female. God shoppelyst.
Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa