Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Jeans

Hos Sirup forhandler vi et bredt udvalg af jeans fra populære mærker og kendte brands og har et stort udvalg af højtaljede jeans, tætsiddende jeans, jeggins og slidte jeans. Fælles for vores udvalg er, at vi altid håndplukker de bedste styles, uden at gå på kompromis med kvalitet, design og komfort.

Jeans til kvinder
Leder du efter nye jeans? Hvad enten du er på jagt efter de perfekte jeans med masser af stretch, slidte jeans med et råt udtryk, klassiske blå cowboybukser eller afslappede, løstsiddende jeans, har Sirup udvalget. Vi forhandler et bredt udvalg af jeans fra populære mærker og kendte brands og har et stort udvalg af højtaljede jeans, tætsiddende jeans, jeggins og slidte jeans. Fælles for vores udvalg er, at vi altid håndplukker de bedste styles, uden at gå på kompromis med kvalitet, design og komfort.

Jeans til alle anledninger
Ønsker du at shoppe jeans til hverdag, fest eller professionelt brug? Så står Sirup klar til at hjælpe dig. Vi forhandler et bredt udvalg af moderigtige og praktiske jeans, bl.a. jeans med perfekt pasform og masser af stretch, afslappede slidte cowboybukser, tætsiddende jeans og klassiske blå jeans. Vi håndplukker jeans i de smukkeste farver og modeller og altid i højeste kvalitet og med bredt udvalg af forskellige styles, pasform og materialer. F.eks. slidte, klassiske, tætsiddende, løse, højtalede og lavtaljede jeans. Vi forhandler både billige og dyre jeans, og fælles for vores udvalg er, at vi altid prioriterer god kvalitet og suveræn pasform.

Kvindejeans med god pasform
Hos Sirup prioriterer vi at vores jeans fremhæver det smukkeste ved dig, samtidig med at de er praktiske og har god pasform. Vi har derfor jeans i forskellige modeller, pasform og design, f.eks. højtalede jeans, lavtaljede jeans, tætsiddende jeans, jeans med et råt look, klassiske jeans, cowboybukser med lige ben, jeans med smalle ben, casual jeans og jeans med elastik.

Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa