Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Jakker

Jakker til hverdag og fest
Sirup har et stort udvalg af jakker fra populære designerbrands. Vi har jakker til hverdag og fest og i vores sortiment kan du finde eksklusive kimonoer, klassiske frakker og uldjakker, professionelle blazere til arbejdsbrug, rå læderjakker, old school cowboyjakker, lækre armyjakker og cool bomberjackets. Vi prioriterer lækre materialer og enestående modeller og designs
som matcher vores kunders personlige stil. Vi forhandler både eksklusive jakker og prisstærke jakker.
Jakker til alle begivenheder
Leder du efter en ny jakke? Sirup har et stort udvalg af jakker fra populære designerbrands. Vi har håndplukket de fineste jakker til hverdag og fest og i vores sortiment kan du finde raffinerede og eksklusive kimonoer i silke, professionelle blazere til både arbejdsbrug, hverdag og fest, rå læderjakker, old school cowboyjakker, lækre armyjakker og cool bomberjackets. Vi prioriterer lækre materialer og enestående modeller og designs som matcher vores kunders personlige stil. Vi forhandler både eksklusive jakker og prisstærke jakker.

Jakken skal fremhæve det bedste ved dig
Hos Sirup prioriterer vi at finde den jakke der passer perfekt til dig. Hvad enten du leder efter en professionel blazer, en klassisk frakke til at have over kjolen, en rå læderjakke i bikerstil, en bohemet kimono i silke eller en vinterjakke i smukke farver, skal jakken fremhæve det smukkeste ved dig. Vi håndplukker de fineste jakker fra populære designerbrands i forskellige flatterende snit og design, f.eks. lange kimonoer med bindebånd i taljen, faconsyede frakker med bælte, varme oversize vinterjakker i uld, feminine bomberjackets osv.

Vores brands 
Vi forhandler strik og sweaters fra håndplukkede brands, heriblandt Custommade, RavnStine GoyaGestuzBaum Und PferdgartenEtc.EtcGentlemen’s AffairJust FemaleSecond FemaleMoves By MinimumYAS, Nué NotesLollys LaundryNORRMads NørgaardSix AmesStella Nova og mange flere. 

Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa