Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Ivylee

Om Ivylee Copenhagen

Ivyleeer et dansk sko brand, skiftet af Kristine Holgaard. Kristine har en kæmpe passion for smukt fodtøj og designer sine kollektioner for Ivylee sammen med sit dedikeret team i deres studie i København. Kristine er betaget af fodens æstetik, og ved derfor intuitivt helt ned til mindste detalje hvilke linjer, kurver og syninger der fungerer på en kvinde fod, så skoen både kan være æstetisk flot og samme tid bringe hende rundt i verden. Denne viden kombinerer hun med et stort fokus på slid evne og komfort, som gør Ivylee sko til den perfekte tilføjelse til enhver chic og moderne kvindes garderobe. Ivylee produceres i Europa i tæt samarbejde med et antal nøje udvalgte producenter.

 

Ivylee Design DNA

Ivylee er et produkt af skandinavisk enkelhed med kant. Deres fortolkning af den perfekte støvle er kernen i Ivylee’s kollektioner. Brandets vision er ikke at designe sko som blot skal hobe sig op i skabet, men derimod designe hvert par sko til at være dit favorit par, som du ikke kan lade være med at tage på, og som kan styles til et hvert outfit og enhver lejlighed.

 

Shop Ivylee online på sirup.dk

Hos Sirup er vi så begejstret for Ivylee’s smukke fodtøj. Alt fra sandaler og stiletter til støvler og ballerina i det lækreste læder. Vi har nøje udvalgt de mest fantastiske styles fra Ivylee. Fælles for alle skoene, er den fantastiske kvalitet og komfort kombineret med det feminine æstetiske udtryk. Derfor kan alle skoene med lethed styles til både hverdag og fest. Se alle de smukke sko online påsirup.dk eller kom forbi butikken. Er du i tvivl om størrelse eller lignende sidder vi klar i kundeservice til at hjælpe dig på tlf. 24 20 22 85 eller på webshop@sirup.dk. God shoppelyst.


Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa