Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Gentlemen's Affair

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Om Gentlemens Affair

Gentlemens Affair blev etableret i 2001 af designeren Lise Nyborg Pedersen. Siden har Gentlemens Affair skabt tusindvis af unikke styles for kvinder, der ønsker at være feminin med personlig stil. Gentlemens Affair har mange mandlige kunder, der køber gave til deres kærester på grund af de sexet cut, og diva attitude. Kvaliteten er høj, som dengang inden masseproduktion trådte til. Hver model er produceret i må oplæg og alt er 100% europæisk. Lise indsamler stof og tilbehør af høj kvalitet over hele det europæiske kontinent, især i Italien og Spanien, hvor hun bor det meste af året. 


Design DNA hos Gentlemens Affair

Gentlemens Affair har en edgy-retro stil, med stærke referencer til de gamle Hollywood-stjerner, men altid kombineret med et klassisk tidsløst snit. Der gør tøjet, let at bruge både til hverdag og fest. Style f.eks. den populære buksedragt med sneakser eller en flad sandal til hverdag og en stillet til fest. ”The Goldie Overall”er den mest berømte styles fra Gentlemens affair. Buksedragten er inspireret af "Goldie Hawn" i filmen "Swing Shift" - hvor en gruppe kvinder arbejdede på en flyfabrik. Goldie er båret af berømtheder som Liv Tyler og Helena Kristensen, og X-Factor stjerne Heidi. 

 

Shop Gentlemens Affair online på sirup.dk

Sirup har en forkærlighed for kjoler og buksedragter med både korte og lange ben fra Gentlemens Affair. Uanset hvilke styles du vælger, har det et feminint snit, der komplimenterer kvindekroppen og dens former. Uanset om man er en størrelse small eller x-large, har Gentlemens Affair et sandt must have til din garderobe. Vi sidder klar til at hjælpe dig hvis du skulle være i tvivl om størrelser eller lignende på mail: webshop@sirup.dk

Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa