Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-
GLS garanterer at pakker bestilt senest 19/12-17 kl. 14 leveres inden jul.

GAI + LISVA

Om Gai+ Lisva

GAI + Lisva er et dansk brand der blev etableret i 2007. GAI + LISVA startede oprindeligt med at producere brandet til deres egen butik, men efterspørgslen voksede støt og deres første spæde kollektion så dagens lys i 2008. GAI + LISVA´s første kollektion bestod hovedsageligt af basic styles der alle var produceret i Europa og som kun blev solgt igennem deres egen butik samt på deres webshop. I 2013 tog GAI + LISVA så næste step da besluttede at opstarte som engros forretning. I dag sælger de ikke kun til butikker i Danmark men også til butikker i hele Europa samt Asien.


Lækker basis i god kvalitet fra Gai + Lisva

GAI + LISVA står for nordisk coolness, og henvender sig til kvinder der ønsker enkelt design med feminin kant og attitude. Dette brand indeholder det hele, nemlig en skøn kombination af det enkle, klassiske, rock n´roll og rene linier. De holder sig til lyse og bløde nuancer, og deres styles har ofte fine små detaljer samt print. Deres kollektion er en god sammensætning af det lækre basis style og lækre modevarer med print og blonde.


Shop Gai + Lisva online på sirup.dk

Når man mangler en god basis bluse i sin garderobe, er Gai +Lisva vores foretrukne valg. Deres basis bluser findes i de lækreste silke, uld og hør kvaliteter, både som langærmet og kortærmet t-shirts i et hav af naturlige nuancer. Alt fra brune, grå, sorte, og hvide farver er at finde i deres basis kollektion. Style den klassiske Amalie Boatneck bluse med et par cool jeans, nederdel eller brug den sammen med hyggebuksen om søndagen. Sirup.dk kan du altid finde et bredt udpluk af de lækre styles fra GAI + LISVA, skulle du have spørgsmål angående størrelser kan du også altid sende en mail til webshop@sirup.dk

Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa