Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

FIVEUNITS

Om Fiveunits

Har du jagtet det perfekte par jeans i en evighed uden at finde dem? Så se her. Fiveunits giver dig nogle af de lækreste jeans på markedet og med deres formidable kollektioner giver de dig det ene smukke design efter det andet. Fiveunits er i sandhed pionerer, når det kommer til jeans mode. Det københavnske denim modebrand blev lanceret i 2008 af Carit Løvdal og er siden da blevet udvidet så produktsortimentet indeholder langt mere end jeans. På trods af at Fiveunits har udvidet produktsortimentet de senere år, er denim stadig det gennemgående tema i nye dametøjskollektioner fra Fiveunits. Derfor formår Fiveunits kollektion efter kollektion at berige unge modeelskere og trendsættere med lækre jeans med en perfekt pasform, fremhæver de kvindelige former.

 

Jeans og chinos fra Fiveunits et absolut must have

Fiveunits giver dig lækre og klassiske jeans, men også de mere moderne modeller. Fiveunits laver årligt 4 kollektioner, således tilpasser de sig de forskellige årstider både i design, men også i materialer. Fiveunits kollektion består både af jeans og bukser der kan bruges til enhver lejlighed, og om du ønsker slimfit eller loosefit, så er bukserne fra Fiveunits altid lette at style både til sneakers og til stiletter – det er helt op til dig. Designstilen hos Fiveunits er en kombination af datidens højtaljede jeans samt slim jeans med masser af stretch. Med andre ord – Fiveunits leverer lækkert og denim-inspireret modetøj til unge kvinder, som elsker jeans og modetøj med en perfekt pasform og et unikt look. Et par jeans er blevet et sandt must-have i enhver kvindelig garderobe. Med det helt rigtige par jeans kan du både style dit look til hverdagen med en T-shirt og til festen med en feminin top.

 

Fiveunits forhandles online hos Sirup.dk

Sirup.dk har et nøje udvalg af bukser, jeans og shorts fra Fiveunits til kvinder. Den herreinspireret chino eller businessbuks om man vil, kært barn har mange navne, Angelie, er en sand klassisker. Den er feminin, stilet og har en fantastisk pasform med masser af stretch. Jeans favoritten hos Sirup er modellen Penelope og Jolie, som er en klassisk jeans, med masser af stretch, smalle ben, og mellemhøj talje. Vi vil med glæde rådgive dig og du er velkommen til at kontakte os på webshop@sirup.dk hvis du skulle have spørgsmål til størrelser eller materialer.

Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa