Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Den lille sorte

Leder du efter en ny “den lille sorte”? Den lille sorte er en uundværlig kjole i enhver kvindes klædeskab. Hvad enten du er på jagt efter en klassisk, tætsiddende sort kjole, en elegant sort blondesag eller en ekstravagant sort silkekjole med flæser og draperinger, har Sirup udvalget. Hos os finder du inspiration til dit næste “lille sorte” kjolekøb.

Den lille sorte favorit

Leder du efter en ny "den lille sorte”? Den lille sorte er en uundværlig kjole i enhver kvindes klædeskab. Hvad enten du er på jagt efter en klassisk, tætsiddende sort kjole, en elegant sort blondesag eller en ekstravagant sort silkekjole med flæser og draperinger, har Sirup udvalget. Hos os finder du inspiration til dit næste "lille sorte” kjolekøb.

Den lille sorte til alle anledninger

Ønsker du at shoppe "den lille sorte” kjole til bryllup, som festkjoler, festivalskjole, hverdagskjole eller gallakjole? Så står Sirup klar til at hjælpe dig. Vi forhandler et bredt udvalg af afslappede sorte jerseykjoler, sorte varme strikkjoler, elegante silkekjoler, sorte florlette maxikjoler, raffinerede midikjoler med smukke draperingsdetaljer, sorte kjoler i skind og læder,, stilrene og tætsiddende arbejdskjoler og feminine cocktailkjoler. Vi forhandler både eksklusive kjoler og mere prisstærke kjoler, og fælles for vores kjoleudvalg er, at vi altid prioriterer god kvalitet og suveræn pasform i de styles, som vi nøje håndplukker.

Kjolen skal fremhæve det bedste ved dig

Hos Sirup prioriterer vi at den lille sorte fremhæver det smukkeste ved dig. Vi har sorte kjoler i forskellige flatterende snit og design, f.eks. slå-om-kjoler, kjoler med bælte i taljen, faconsyede kjoler, kjoler med v-udskæring, løse kjoler, oversize kjoler og kjoler med høj hals og med et mere klassisk snit.

Vores brands

Vi forhandler styles fra håndplukkede brands, heriblandt Custommade, RavnStine GoyaGestuzBaum Und PferdgartenEtc.EtcGentlemen’s AffairJust FemaleSecond FemaleMoves By MinimumYAS, Nué NotesLollys LaundryNORRMads NørgaardSix AmesGai + LisvaStella NovaIvy Copenhagen2NDDAYFiveunitsBecksöndergaardMaanestenPernille CorydonMadame BijouxBy MickleitERBS DenmarkAA CopenhagenBirkenstockIvyleePaul GreenNunoo og mange flere.

Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa