Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Custommade

Om Custommade

Custommade er et dansk fashion brand etableret i 2002 i København af kreativ direktør Christian Dam. Hans mission var at skabe klassiske designs med en moderne kant til storby kvinder, der ønsker mode med en enkel og sofistikeret fremtoning. Custommade er kendt for sit skandinaviske og tidsløse dna med rene linjer og kantet detaljer. De sidste 10 år har brandet opnået en stor del berømmelse på det internationale marked. Deres design bliver solgt i 30 lande og mere end 700 butikker og stormagasiner rundt i verden. Custommade lancerer fire kollektioner om året – Spring, Pre Autumn, Autumn og Pre Spring.


Tøj fra Custommade

Køber du et Custommade produkt kan du være sikker på, at det er af allerhøjeste kvalitet, brandet er kompromisløs når det handler om valg af materialer til deres design. På grund af deres store fokus på detaljer og et minimalistisk design skaber mode brandet moderne klassikere der er tidløse. Custommade kollektioner repræsenterer stilbevidste kvinde. De er kendt for klassikere som kjoler, strik, bukser, bluser, nederdele og skjorter til kvinder. Custommade kollektioner består af styles i lette materialer som silke, og styles med forskellige mønstre som striber, tern og prikker. Custommade’s styles kan mixes og matches som man føler for. Det er nemt at skabe et look der er elegant og casual på samme tid med brandets store udvalg af skjorter, bukser og strik. Custommades lædervarer, både skindbukser og skindjakke giver et klassisk og feminint outfit et mere råt look. Kvinder kan også sætte delene sammen, og skabe et outfit der er mere passende til fest eller et finere arrangement med Custommade’s udvalg i kjoler og fine silke items.

 

Shop kjoler, bukser og bluser fra Custommade online

Sirup.dk er online forhandler af Custommade, da vi gerne vil kunne tilbyde vores lækre klassiske kvalitets items til kvinder og piger. Sirup.dktilbyder den moderigtige og stilbevidste dame et lækkert udvalg af brandets flotte og nye styles. Du finder du et bredt udvalg af Custommade hos Sirup, lige fra de fineste items i silkekvalitet med cool og feminine mønstre, til casual men super fine herreinspireret herrebukser, bløde sweatshirts og enkelte t-shirts. Vi hos Sirup.dk elsker den super gode kvalitet og altid gode pasform der gør tøjet let at bruge enten alene, eller til at kombinere med de andre styles der er at finde i garderoben. Bliv inspireret og find dit næste online Custommade køb hos Siurp.dk


Custommade nomineret til ”Årets Guldknap”

Custommade blev årets vinder i 2014, af ALT for damernes prestigefyldte design award "Årets guldknap". Custommade fik blandt andet nomineringen for deres city-chik og farveglade look, der altid indeholder garderobeklasikkere, som man har lyst til at tage på, uanset om det er til brug på job, eller om det er til fest. 


Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa