Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Cowboynederdele

En cowboynederdel er en klassiker til både hverdag og fest. Cowboynederdelen kan bruges til alle begivenheder. De kan være afslappede sammen med en strik eller bluse og et par chunky læderstøvler eller festlige sammen med høje hæle og en smuk top. Ønsker du at shoppe cowboynederdele, så står Sirup klar til at hjælpe dig. Vi forhandler et bredt udvalg af håndplukkede cowboynederdele i forskellige stilarter.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Nederdele til alle anledninger
En cowboynederdel kan bruges til alle begivenheder. Den kan være afslappet sammen med en strik eller bluse eller festlige sammen med høje hæle og en smuk top. Vi forhandler et bredt udvalg af klassiske og afslappede cowboynederdele, 70'er nederdele, og både lange og korte cowboynederdele. Vi forhandler både eksklusive cowboynederdele og mere prisstærke cowboynederdele, og fælles for vores udvalg af nederdele er, at vi altid prioriterer god kvalitet og suveræn pasform i de styles, som vi nøje håndplukker. Hos Sirup prioriterer vi at cowboynederdelen fremhæver det smukkeste ved dig.

Vores brands 
Vi forhandler cowboynederdele fra håndplukkede brands, heriblandt Custommade, RavnStine GoyaGestuzBaum Und PferdgartenEtc.EtcGentlemen’s AffairJust FemaleSecond FemaleMoves By MinimumYAS, Nué NotesLollys LaundryNORRMads NørgaardSix AmesStella Nova og mange flere. 

Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa