Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Bukser

Leder du efter nye bukser? Hvad enten du er på jagt efter de perfekte stofbukser, lækre chinos, bløde leggins, højtaljede culottes, sporty jogging pants, ekstravagante silkebukser eller løse stofbukser med masser af vidde i benene, har Sirup udvalget. Hos os finder du inspiration til dit næste buksekøb.

Bukser til kvinder

Leder du efter nye bukser?

Hvad enten du er på jagt efter de perfekte stofbukser, lækre chinos, bløde leggins, højtaljede culottes, sporty jogging pants, ekstravagante silkebukser eller løse stofbukser med masser af vidde i benene, har Sirup udvalget.  Hos os finder du inspiration til dit næste buksekøb.

Bukser til alle anledninger

Ønsker du at shoppe bukser til hverdag, fest eller professionelt brug? Så står Sirup klar til at hjælpe dig. Vi forhandler et bredt udvalg af moderigtige og praktiske bukser, bl.a. lækre chinos, bløde leggins, højtaljede culottes, sporty jogging pants, ekstravagante silkebukser, løse stofbukser med masser af vidde i benene og klassiske bukser med pressefolder. Vi håndplukker bukser med smukke mønstre og prints og altid i højeste kvalitet og med bredt udvalg af forskellige modeller, pasform og stilarter. F.eks. slidte, klassiske, tætsiddende, løse, højtalede og lavtaljede bukser. Vi forhandler både billige bukser og dyre bukser, og fælles for vores bukseudvalg er, at vi altid prioriterer god kvalitet og suveræn pasform.

Kvindebukser med god pasform

Hos Sirup prioriterer vi at bukserne fremhæver det smukkeste ved dig samtidig med at de er praktiske og har god pasform. Vi har bukser i forskellige modeller, pasform og design, f.eks. højtalede bukser, lavtaljede bukser, tætsiddende bukser, bukser med råt look, klassiske bukser, bukser med lige ben, bukser med smalle ben, casual bukser og bukser med elastik.

Vores buksemærker


Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa