Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Buksedragter

Shop sæsonens flotteste buksedragter og jumpsuits fra populære og kendte mærker. Vi forhandler et bredt udvalg af buksedragter til både hverdag og fest. Hvad enten du er på jagt efter en elegant buksedragt til en festlig begivenhed, en klassisk jumpsuit til professionelt brug eller en lækker hverdagsbuksedragt i blød kvalitet, har Sirup udvalget.

Buksedragter til hverdag og fest
Leder du efter en ny buksedragt? Hvad enten du er på jagt efter en afslappet buksedragt til hverdagsbrug, et elegant jumpsuit til en festlig begivenhed eller et behageligt playsuit til sommerferien, har Sirup udvalget. Hos os finder du inspiration til dit næste køb af buksedragt og jumpsuit. 

Jumpsuits til alle anledninger
Ønsker du at shoppe buksedragter til bryllupper, fester eller hverdag? Så står Sirup klar til at hjælpe dig. Vi forhandler et bredt udvalg af afslappede buksedragter elegante jumpsuits i silke, den lille sorte i buksedragt eller sommerlige playsuits i smukke prints og mønstre, i et hav af farver, pastelfarver, klare farver og ensfarvede styles. Vi forhandler både billige buksedragter og dyre buksedragter, og fælles for vores udvalg er, at vi altid prioriterer god kvalitet og suveræn pasform i de styles, som vi nøje håndplukker. 

Buksedragten skal fremhæve det bedste ved dig
Hos Sirup prioriterer vi at buksedragten fremhæver det smukkeste ved dig. Vi har buksedragter i forskellige flatterende snit og design, f.eks. jumpsuits med bælte i taljen, faconsyede buksedragter, buksedragter med v-udskæring, løse jumpsuits, oversize jumpsuits og buksedragter med et mere klassisk snit. 

Vores brands
Vi forhandler styles fra håndplukkede brands, heriblandt Custommade, RavnStine GoyaGestuzBaum Und PferdgartenEtc.EtcGentlemen’s AffairJust FemaleSecond FemaleMoves By MinimumYAS, Nué NotesLollys LaundryNORRMads NørgaardSix AmesGai + LisvaStella NovaIvy Copenhagen2NDDAYFiveunitsBecksöndergaardMaanestenPernille CorydonMadame BijouxBy MickleitERBS DenmarkAA CopenhagenBirkenstockIvyleePaul GreenNunoo og mange flere.

 

Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa