Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Bodystocking

Er du på udkig efter en bodystocking? Så har Sirup et mangfoldigt udvalg af både festlige bodystockings og smukke bodies til hverdags- og arbejdsbrug. Vi forhandler et bredt udvalg af bodystockings i forskellige modeller og design, både eksklusive bodystockings, bløde hverdagsbodier og blomstrede bodystockings. Find inspiration til dit næste køb af bodystocking her.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Bodystockings til hverdag og fest

Mangler du den perfekte bodystocking til fest, hverdag eller arbejde? Sirup har et stort udvalg af bodystockings fra populære designerbrands. I vores sortiment kan du finde raffinerede bodyer med flæser, blondedetaljer og smukke draperinger, som er perfekte at style med f.eks. en nederdel og et par stilletter. Leder du efter en basis bodystocking til et mere afslappet look, har vi et bredt udvalg af klassiske bodystockings, både ensfarvede og med print, i lækre materialer og forskellige prisklasser, designs og farver.

Bodystockings til alle anledninger

Ønsker du at shoppe bodystockings til fester, hverdagsbrug eller arbejdsbrug? Så står Sirup klar til at hjælpe dig. Vi forhandler et bredt udvalg af klassiske bodystockings og raffinerede bodystockings i lækker kvalitet og med smukke prints og mønstre, i et hav af farver, pastelfarver, klare farver og ensfarvede styles. Vi forhandler både eksklusive og mere prisstærke toppe og fælles for vores udvalg af toppe er, at vi altid prioriterer god kvalitet og suveræn pasform i de styles, som vi nøje håndplukker.

Bodystockingen skal fremhæve det bedste ved dig

Hos Sirup prioriterer vi at bodystockingen fremhæver det smukkeste ved dig. Vi har bodystockings i forskellige flatterende snit og design, f.eks. faconsyede, oversize samt bodystockings med v-udskæring og draperinger.

Vores brands 
Vi forhandler lbodystockings fra håndplukkede brands, heriblandt Custommade, RavnStine GoyaGestuzBaum Und PferdgartenEtc.EtcGentlemen’s AffairJust FemaleSecond FemaleMoves By MinimumYAS, Nué NotesLollys LaundryNORRMads NørgaardSix AmesStella Nova og mange flere. 

Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa