Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Becksöndergaard

Om Becksöndergaard

Becksöndergaard er lækre accessories til din garderobe. Becksöndergaard blev grundlagt af Anna Søndergaard og Lis Beck i 2003. De to kvinder er drevet af deres store fælles passion for mode og deres kraftige iværksætterånd. Kvinderne bag Becksöndergaard ønskede at opbygge et accessories brand der tilbød design med et personligt look til fornuftige priser. Deres ustoppelige passion kommer til udtryk i uimodståelige accessories i form af læder tasker, tasker med perler, uld og bomulds tørklæder, bælter, glimmer strømper, badetøj, strandtasker, huer og hatte, toiletasker, og kimonoer.

 

Accessories fra Becksöndergaard

I dag er Becköndergaard et anerkend accessories brand både i og udenfor Danmark. Brandet er særligt kendt for deres håndtegnede prints, som figurer på deres fine tørklæder og kimonoer. Designet emmer af skandinavisk design tilsat individuelle detaljer, som gør hvert item forskelligt fra hinanden. De populære tørklæder i uendeligt mange designs er produceret i den lækreste silke, modal, uld og bomuldsmaterialer, som gør dem yderst behagelige at bære. Der er altså lagt en speciel kærlighed i hvert enkelt produkt, som du let kan integrere i din personlige stil. Skift imellem forskellige tørklæder fra dag til dag for et varierende hverdagslook.

Becksöndergaards skønne taskekollektioner kendetegner brandets DNA og består af rå detaljer i form af læder, perler og elegante og funktionelle detaljer. Mix en fed hat og en fin håndtaske med uimodståelige detaljer. Lad dig inspirere af brandets forførende items, som du straks kan bruge i din nuværende garderobe. Lad Becksöndergaard være det friske pust og gå på jagt i udvalget lige her på Sirup.dk.


Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa