Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

Baum und Pferdgarten

Om Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten er et dansk high-end brand til kvinder. Baum und Pferdgarten blev skiftet af Rikke Baumgarten og Helle Hestehave i 1999 og de har derfor længe markeret sig på den danske designscene, som værende kontrasternes mestre. Gennem deres fælles forståelse for mode, har de gennem de seneste mange år slået sig fast som et af de mest innovative og spændende danske design brands.

 

Baum und Pferdgarten tøj kollektioner

Baum und Pferdgarten formår gang på gang at levere helt nye unikke kollektioner med masser af must haves. Alt fra kjoler, jakker, bukser, nederdele, bluser, som er fantastisk smukke og emmer af sans for flotte detaljer og en masse æstetik.  Dét som karakteriserer Baum ung Pferdgarten er deres kuriøse tilgang til modens tendenser, såsom det matchende sæt. Gennem de seneste sæsoner er der skabt flere lækre og modige svar på hvordan et matchende sæt kan sammensættes – og endda også, hvordan prints og styles kan mikses på kryds og tværs, for et mere eksperimenterende look. Debyder på eksklusive styles, der forener kvalitet og æstetik på bedste vis og leverer et stærkt design fuld af fantasi og helt unikke prints. Designduoen viser altid, at de er to kvinder med en god portion humor, hvilket kommer til syne i deres legende og humoristiske design. Det gør netop deres design sprudlende og spændende for piger og kvinder at iklæde sig.


Baum und Pferdgarten nomineret til Årets Designer 2014

I foråret 2014 vandt Baum und Pferdgarten prisen som ”Årets Designer” ved Elle Style Awards 2014, efter gentagne gange at have skabt kreationer, som er blevet musthaves i den modebevidste kvindes garderobe. Dyk ned i kontrasternes univers og lad dig inspirere af prints, pailletter og lækre kvaliteter. Baum und Pferdgarten sælger i dag deres tøj i mere end 20 lande i hele verden.

 

Baum und Pferdgarten hos Butik Sirup

Sirup forhandler Baum und Pferdgarten til damer for at give dig høj kvalitet og et unikt design. Du finder et stor udvalg af forskellige styles hos os, alt fra højtaljet nederdel, en top med flæse-effekt, printet kjoler, silke jakker, printet sæt i buks og bluse eller nederdel og bluse.  Så der er noget for en hver smag hos Baum und Pferdgarten. Så sæt lidt krydderi på din hverdag ved at mix og matche de fantastiske styles fra Baum und Pferdgarten. Mulighederne er uendelige hos Baum und Pferdagarten. Så slip fantasien løst og shop deres nye styles nu hos Sirup.


Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa