Fri fragt ved køb over kr 500,- / ellers kr. 30,-

2NDDAY

2ND DAY er en søster-linje til DAY’s Women Main Line og differentierer sig fra det oprindelige Day Birger et Mikkelsen, idet der arbejdes med lidt hårdere materialer såsom læder og denim. 2NDDAYS primære fokus er denim jeans og jeggings. Hovedelementerne i 2ND DAY kan beskrives som urban, street, farverig og modig. 2ND DAY henvender sig til den selvstændige storbykvinde, som ønsker at udtrykke sig gennem sin påklædning og stil. 2ND DAY linjen er rebelsk, edgy og helt igennem cool. 2ND DAY kollektionen er bygget op omkring jeans- og denimlivsstil, og består af jeans, kjoler, nederdele og jeggins i den bedste kvalitet.

Om 2ND DAY 

2ND DAY som er en søster-linje til DAY’s Women Main Line, differentierer sig fra det oprindelige Day Birger et Mikkelsen, idet der arbejdes med lidt hårdere materialer såsom læder og denim. 2NDDAYS primære fokus er denim jeans og jeggings. Hovedelementerne i 2ND DAY kan beskrives som urban, street, farverig og modig. 2ND DAY henvender sig til den selvstændig ung storbykvinde, som ønsker at udtrykke sig gennem sin påklædning og stil. 2ND DAY linjen er rebelsk, edgy og helt igennem cool. 2ND DAY kollektionen er bygget op omkring jeans- og denimlivsstil, og består af jeanskjoler, nederdele og jeggings i den bedste denim kvalitet.


 2ND DAY nomineret til guldknapsprisen 2016

I 2016 var 2ND DAY nomineret til ALT for damernes prestigefyldte guldknappris. Som de har uddelt i over 30 år. 2ND DAY var nomineret på udgangspunkt i at have rebrandet sig selv og for at ha fået et nyt udtryk. De har farverige kollektioner som er super cool, progressive og med et lille retro udtryk.


  2ND DAY jeans er vores favorit hos sirup.dk

Hos Sirup, er vi vilde med 2ND DAY, især deres jeans. Jolie Jeans fra 2NNDAY har noget nær den perfekt jeans pasform, med masser af stretch, og feminint design. Jolie fåes i masser af farver og vask. Tag et kig og lad dig inspirere af de lækre jeans fra 2ND DAY og køb dit næste par yndlingsjeans online på sirup.dk 


Copyright © 2016 Butik Sirup | Webshop af eventa